Hvordan bli kvitt bedriftens gamle IT-utstyr?

Når sensitiv informasjon skal slettes fra lagringsmedier, er prosessen standardisert og inneholder et sett med rutiner og faste operasjoner som må gjennomføres.

Før prosessen kan begynne

Før prosessen kan starte, tar du kontakt via dette skjemaet, slik at vi kan avklare hva som skal hentes, når og hvordan. I denne delen av prosessen får du eller bedriften din tildelt et oppdragsnummer, som følger arbeidet hele veien videre til fullført fakturering.

Transport i sikkerhetsskap

Alle lagringsenheter som skal transporteres til våre lokaler for sletting, må først være pakket i låsbare sikkerhetsskap. Vi leverer skapene hos bedriften, og henter dem når lagringsenhetene er ferdig pakket.

Sletting, registrering og sortering

Vi registrerer det mottatte IT-utstyret. All informasjon på aktuelle lagringsmedier blir slettet ved bruk av sertifiserte verktøy og medarbeidere. Det utstyret som ikke kan gjenbrukes ender i godkjente behandlingsanlegg til gjenvinning.

Rapport om arbeidet

En detaljert rapport for alt utstyret som følger oppdraget sendes til deg og er grunnlag for faktura. Slette- og behandlingsrapporten dokumenterer at det brukte IT-utstyret er håndtert på en sikker og miljøvennlig måte.

Faktura

Du kan få faktura sendt på EHF eller e-post. Faktura inneholder et kort sammendrag over antall enheter som har blitt slettet, samt transportkostnader og leie av skap.

Referansenummeret du fikk ved første kontakt følger hele prosessen og er også påført fakturaen.

Eventuelle spørsmål om faktura sendes til mls@ad.no


Alt skal slettes

Med sikker sletting er du 100% trygg når du kvitter deg med brukt IT-utstyr.

Mer om sikker sletting

Privatperson?

Slik leverer du fra deg brukt IT-utstyr på en trygg måte.

Les om sikker retur for private

VIP-ledsager

For oppdrag i Stor-Oslo kan AD bistå kunder med VIP-ledsager under opphenting, transport og pakking. Dette er en tilleggstjeneste og en ekstra kostnad vil tilkomme iht. gjeldende prisliste.

Kontakt oss for mer informasjon.

Kjøp smart, kjøp brukt

For private; www.itmarked.no, for bedrifter; www.greentech.no. I begge nettbutikkene finnes brukt utstyr av høy kvalitet.