5 grunner til å kjøpe en brukt datamaskin

Når du handler hos oss får du mer for pengene og du bidrar til et mer bærekraftig samfunn. I en verden med begrensede ressurser sparer du ca. 1,8 tonn vann, energi og råvarer ved å velge et kvalitetsprodukt fra AD. Det er det som trengs for å lage en ny datamaskin. Kjøpet ditt gjør en forskjell – nå og for fremtiden.

Vi selger brukte datamaskiner og annet IT-utstyr av høy kvalitet fra produsenter som Apple, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo m.m. Gjennomsnittsalder på produktene er maks fire-fem år.

Samtlige produkter som du finner i vår nettbutikk er nøye sortert og funksjonstestet, og selges alltid med minst ett års produktgaranti. Kjøper du en gjenbruks-PC hos AD bidrar du ikke bare til å forlenge produktets levetid, men du bidrar også til redusert miljøpåvirkning og å minimere bruk av jordens ressurser nok en gang.

1) Miljøvennlig produkt

Når du kjøper IT-utstyr fra AD sparer du penger, bidrar til en sirkulær økonomi og gjør en viktig innsats for miljøet. Gjenbruk av en datamaskin gir en besparelse på 109kg karbondioksid sammenlignet med å kjøpe en ny – samtidig som du reduserer forbruket av jordens ressurser. Vi garanterer en bærekraftig virksomhet.

2) Sortert og funksjonstestet

En PC fra AD gjennomgår grundig funksjonstesting og visuell inspeksjon. Aller først blir selvfølgelig alt utstyr fullstendig slettet for tidligere data med sikker sletting. Dette sikrer kvaliteten samtidig som produktene blir forlenget. Vi selger kun funksjonelle produkter av høy kvalitet.

3) Produktgaranti

Vi gir alltid minst ett års garanti på datamaskiner, og du har også muligheten til å forlenge garantiperioden til tre år. Dette betyr at vi vil reparere produktet i garantiperioden, dersom dette skulle bli nødvendig. Hvis vi ikke kan løse problemet bytter vi produktet gratis til et tilsvarende et.

4) Service og support

Dersom du skulle oppleve tekniske problemer kan du ta kontakt med oss og sammen med våre kyndige datateknikere vil vi kunne være behjelpelige med en løsning.

5) Operativsystem

AD er autorisert refurbisher og de brukte datamaskinene blir oppgradert etter ønske med nyeste operativsystem.

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?