Investeringer i IT-sikkerhet spås en betydelig økning

Gartner spår en betydelig økning i investeringer i IT-sikkerhet, ifølge Computerworld. Rapporter om katastrofale datatap og skjerpet lovgivning gjør at virksomheter, både innen offentlig- og privat sektor, er blitt mer opptatt av å sikre sine data.

Gjelder også i Norge

AD, som spesialiserer seg på Sisteleddssikkerhet, erfarer at denne trenden er høyst reell.
– I første halvår 2017 har vi en betydelig omsetningsvekst, noe vi tilskriver et marked med høyere bevissthet og fokus på behovet for sikker sletting av data når IT-utstyr avhendes, forteller administrerende direktør, Geir Erik Lian.

Har du full kontroll på hva som skjer med dine data når utstyret avhendes? Hvis ikke bør du ta kontakt med oss

Les artikkelen hos Computerworld

AD har jobbet med sisteleddssikkerhet siden 1988, se hvordan vi jobber med sikker sletting og sikker retur

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?