Bli med på AD-laget

Stilling ledig hos AD

Vi har to ledige stillinger hos oss. Vil du bli en del av et selskap i rask utvikling, jobbe med spennende oppgaver innen IT-sikkerhet og med en tydelig miljøprofil?

Vi ansetter en senior selger/KAM og en Business Development Manager. Søknadsfrist er «snarest», og søknadene behandles fortløpende. Søk i dag på lenkene under.

Ledig stilling som senior selger/KAM

AD søker en senior selger til en nyopprettet stilling i salgsteamet som i dag består av fem personer. Ditt hovedansvar i rollen vil være salg av tjenesten avhending av IT-utstyr til partnere og større sluttkunder. Du vil samarbeide tett med salgsdirektør for å besvare anbud og utarbeide tilbud som imøtekommer den enkelte kundes behov. I tillegg vil du være sentral i å kartlegge nye forretningsområder for AD.

Les mer om stillingen og søk på jobben på LinkedIn eller hos rekrutteringsbyrået

Ledig stilling som Business Development Manager

AD søker en Business Development Manager til en nyopprettet stilling. I rollen vil du jobbe med salg ut mot ADs kunder og partnere, og samarbeide tett med kommunikasjonsdirektør for å identifisere nye markedsmuligheter. Du vil jobbe mot et salgsbudsjett, og bør ha noe erfaring med dette. I tillegg bør du være trygg på deg selv og kunne være ADs ansikt utad ved å holde presentasjoner på seminarer og kundetilstelninger.

Les mer om stillingen og søk på jobben på LinkedIn eller hos rekrutteringsbyrået

OM AD

AD tilbyr tjenesten Sisteleddssikkerhet til offentlige og private virksomheter som skal avhende IT-utstyr og som stiller høye krav til sikkerhet. Sikker sletting er en nøkkelkomponent i tjenesten og innebærer at kunden får slettet alle sine elektroniske enheter med sletteverktøy som eliminerer mulighet for gjenoppretting av data. En korrekt miljøhåndtering sikrer at utstyret enten gjenbrukes gjennom videresalg eller gjenvinnes på en miljømessig korrekt måte.

AD teller 13 ansatte i lokalene på Alnabru og er et heleid datterselskap av NORSIRK. Stiftelsen er landets fremste aktør på kunnskap og tjenester for virksomheter som skal ta helhetlig produsentansvar for EE-avfall, batterier og emballasje.

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?