Ville du kastet fotoalbumet ditt her?

Nå har mobilen danket ut fotoapparatet. Det tas nemlig flere bilder med mobiltelefon enn med fotoapparat, kan Elektronikkbransjen melde. Hele 52% av alle bilder tas med mobilen, sier kommunikasjonssjefen i Elektronikkbransjen.

Gjenvinning eller gjenbruk etter sletting av gammel mobil

I AD er vi opptatt av hva du gjør med mobilen når du skal kassere den, og hva du tenker om alt du har liggende på mobilen. Grensegangen mellom ditt private liv og jobben er til tider svært flytende. Både jobbinformasjon og bildene fra 17.-mai er på samme enhet. Det er en kjensgjerning.

På samme måte som du ikke ville kastet hverken en papirkopi av kundelista di i en konteiner utenfor kontorbygget ditt, eller fotoalbumet på samme sted, så må du tenke på disse tingene når du skal bytte telefon også. Vi kaller det Sisteleddssikkerhet. Personlig og jobbrelatert informasjon, bilder og andre slags opplysninger du ikke ønsker andre skal ha tilgang til, må fjernes når du kasserer mobilen din. Hvis ikke er informasjonen på mobilen like tilgjengelig som om du slengte kundelista eller fotoalbumet i konteineren.

Mer om sikker retur av mobil og nettbrett finner du her

Sikker sletting

Vi sørger for sikker sletting av alt som er på mobilen din.

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?