AD styrker laget med ny Produksjonssjef

Alternativ Data opplever kraftig vekst og har ansatt Cosmin Moldovan som ny produksjonssjef. Han vil ha ansvar for sikker sletting av informasjon på de produktene vi får inn, klargjøring for videresalg og logistikk rundt disse tjenestene.

Cosmin har lang ledererfaring innen service og support på IT-utstyr, i tillegg til også en periode som servicetekniker.
Han kan vise til svært gode resultater og har gjennom en lang karriere hos Infocare hatt ansvar for store omstillingsprosjekter. Cosmin er utdannet Markedsøkonom fra BI

I en kommentar sier Cosmin at han ser fram til å ta fatt på oppgavene hos Alternativ Data. Bedriften representerer en viktig samfunnsoppgave ved å sikre at viktige data ikke kommer på avveie ved avhending av utstyr. Og ikke minst en bidragsyter med en tydelig grønn profil gjennom gjenbruk eller miljømessig korrekt gjenvinning av produktene.

Geir Erik Lian, adm. direktør i AD, er glad for å ha fått Cosmin Moldovan med på laget. – Vi har ambisiøse planer for de neste årene og det er helt essensielt at vi besitter en moderne og effektiv produksjon, til beste for kundene og for oss. Med Cosmin med på laget er vi forberedt på å møte de utfordringer og muligheter som ligger foran oss, sier direktøren i AD.

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?