Hvordan bli kvitt gammelt IT-utstyr?

Bli kvitt IT-utstyr

Vi har tenkt for deg

Som selskap har vi lang erfaring med innhenting av brukt IT-utstyr. Risikobildet du står overfor i en slik prosess har vi god oversikt over. Selv små detaljer kan være viktig å ta hensyn til for å ivareta at utstyret (og ikke minst at informasjonen) er sikret helt frem til oppdraget er fullført. Vi sier derfor at «vi har tenkt for deg». Hvilke valg er det vi har gjort for deg slik at du opplever prosessen som enkel samtidig som alt er ivaretatt? Her får du en oversikt.

Sikring under transport

Når du kontakter oss sørger vi for å velge riktig type emballasje for ditt utstyr. Vi har kommet frem til at å låse inn utstyret under transport er den mest fornuftige balansegangen mellom sikkerhet og økonomi. Sikkerhetsskap på hjul er det som benyttes oftest:

  • Det er utstyrt med en kodelås som bare du og ansatte i AD har tilgang til
  • Skapet er kun 60 cm dypt og kan derfor trilles gjennom en vanlig dør
  • Vi har valgt gummihjul som skapene trilles på fordi mange av våre kunder har parkettgulv

Rask og fleksibel transport

Vi har valgt et samarbeid med Bring Express i Oslo på transport. Det gir deg som kunde stor fleksibilitet på levering og innhenting av emballasjen. Standard leveringstid er samme dag om oppdraget bestilles før kl 11:00. Ellers er det neste dag og du har mulighet for å kunne velge mellom før eller etter lunsj. Dersom du har en hektisk hverdag og ønsker presisjon på henting/levering så er det mulig å avtale nøyaktig klokkeslett mot et lite VIP-tillegg. For våre kunder utenfor Oslo benytter vi Bring til transport.

Pakkehjelp når du vil gjøre andre ting

De fleste av våre kunder velger å pakke utstyret selv. Det gir dem muligheten til å pakke i den hastigheten de selv ønsker og de får for eksempel tilpasset utrulling av nytt utstyr til brukerne. Dersom du har mye utstyr, dårlig med plass til emballasje eller rett og slett bare vondt i ryggen så stiller våre ansatte gjerne opp og hjelper deg med pakkingen (pris per time).

Når alt er klart for henting

Du kontakter oss via mls@ad.no eller per telefon på 93 25 18 00 for å avtale tidspunkt for retur. Hvis du har lagringsmedia som ikke har blitt låst inn, så anbefaler vi VIP-transport. Det sikrer at bilen kjører direkte fra deg til oss (uten stopp).

Dersom du er litt som meg og vil finne ut av ting selv har vi laget en guide for deg.

Har du spørsmål eller har utstyr du vil bli kvitt? 

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?