Overfør data fra gammel til ny mobil uten plunder og heft!

Når poden skal bytte mobil, hva gjør du da med alt innholdet han har på sin gamle enhet?

Spillene, kontaktene, bildene fra fotballkampene – og ikke minst spillene! Hvordan få med alt over på ny mobil – når byttet ikke var innenfor samme «familie» – men fra Android til iPhone?

Erfaringer fra tidligere mobilbytter, selv innenfor samme operativsystem, har ikke alltid gått smertefritt. Oppdateringer med iTunes har skåret seg. Ikke alt er blitt med over.

Prøv Cellfie Overfør på Cellfie.no

Siden jeg jobber i Alternativ Data og vi var i ferd med lansering av Cellfie – slette og overføringsløsningen for alle mobiltyper, ble det raskt klart at jeg skulle være en testperson. Eller min sønns gamle og nye mobil skulle være det. Ikke uten bange anelser startet jeg på oppgaven. Hva om tekniske komplikasjoner oppstod – som alltid før hadde vært tilfelle?

Suksess!

Jeg kan stå inne for enkeltheten ved overføring av innhold fra gammel Android til ny iPhone 100%. Det var enkelt. Intet plunder eller heft.

Jeg opplevde tjenesten som svært enkel å benytte, med:

  • Enkle menyer
  • Gode forklaringer
  • Uten misforståelser

Det eneste jeg trengte var en PC hvor jeg koblet til begge telefonene via USB-kabler. Det hele var gjort i løpet av 5 minutter og i tillegg fikk jeg en rapport som viste hva som hva gjort.

Poden er fornøyd med ny telefon. Innholdet er intakt. Og det jeg skal prøve meg på nå er Cellfie-sletting, så jeg er sikker på at ingen informasjon fra den gamle mobilen kommer på avveie!

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?