Cellfie: En billig og avansert mobiltjeneste

Cellfie forside

Møt Cellfie: En billig og avansert mobiltjeneste

Med Cellfie kan alle bli mobileksperter. Våre nye tjenester gjør det raskt, sikkert og rimelig å slette data og flytte viktig innhold på tvers av telefoner og operativsystem.

Av Lene Zachariassen

Vi er stolte av å avduke Cellfie. Slike tjenester har vi lenge ønsket å tilby våre kunder. Cellfie skjerper sikkerheten rundt brukte mobiler, og sikrer at de oppimot 12 millionene mobiltelefonene i norske skap og skuffer kan håndteres mer miljøriktig. Dette enten ved at telefonene kan brukes av andre, eller at de sendes til miljøriktig håndtering.

Dårlig sikret

Det er en kjensgjerning at mobiler er de enhetene som er dårligst sikret. Dette er skremmende når man vet at de inneholder tilganger og elektroniske spor som er gull verdt for de med uærlige hensikter. Kredittkortdata, innlogginger til betalingstjenester, brukerhistorikk og jobbdata er blant tingene som enkelt kan graves frem av nettkriminelle. At man nå i tillegg kan skape et marked for brukte mobiltelefoner er også særlig motiverende for oss som daglig håndterer og sletter kvalitetsteknologi som strengt tatt burde vært gjenbrukt.

Avanserte tjenester til 149 kroner

Med Cellfie kan alle selv slette innhold på egne mobiltelefoner, og enkelt flytte innhold på tvers av mobiltelefoner og operativsystem. Prisen er kun 149 kroner for hver Cellfie-tjeneste som benyttes. Betaling gjøres med kort eller Paypal.

Med Cellfie kan både privatpersoner og bedrifter via nettleseren:

  • Få slettet innholdet på en sikker måte og få bevis for at alt er borte for godt. Med ny personvernlovgivning er Cellfie Slett-tjenesten særlig viktig for virksomheter. Nyeste versjon av gjeldende operativsystem installeres automatisk når sletteprosessen er fullført.
  • Cellfie Overfør-modulen er en rask og enkel måte å flytte viktig innhold som bilder og kontakter fra gammel til ny telefon, også på tvers av operativsystem (Android/iOS/Windows).

Senere i år vil det også komme flere nyttige tjenester deriblant muligheten til å få detaljerte tilstandsrapporter på mobiler.

Trygt å gi bort/selge telefonen

Vi tror at det er et behov for en brukervennlig tjeneste der alle kan gjennomføre avanserte operasjoner på sin mobiltelefon. Det blir trygt gi barna den gamle telefonen, man kan selge den til andre, eller at den trygt kan leveres til miljøriktig resirkulering. Dette med sikker sletting er særlig viktig i en tid der ID-tyveri og sensitive data på avveie er økende problem. Usikkerheten omkring hvordan mobile enheter slettes gjør at folk enten dropper sikker sletting og gir bort telefonen allikevel, eller legger den i skuffen, hvor den ikke er til nytte for noen. Og med tiden både utgjør en trussel mot datasikkerheten og miljøet.

Les mer om de nye tjenestene på cellfie.no

Kanskje disse artiklene er nyttige for deg også?